A Nike Dunk Low “Fehér Kék” elképesztően tiszta

Két hónappal az új évre, valamint már láthattunk számos közelgő Dunk Colourway -t – és nem panaszkodunk. Miután tegnap megvizsgáltuk az “Olive Blue” -et, most már az első pillantást vetjük a Nike Dunk Low “Fehér Kék” -re, valamint olyan hihetetlenül tiszta!

A teljes bőrépítéssel a “Fehér Kék” egy feltűnő porcelán vázára emlékeztet bennünket. A “Royal Blue” alap tetején dolgozik, ropogós “fehér” panelek az egész felső részén. A Nike Swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül lő, míg az extra márkaépítés díszíti a nyelvet, valamint a sarok jelvényt.

Kép a woganwodeyangon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Miközben a Beaverton márka csak ott hagyhatta volna, és egy napnak is nevezte volna, kiegészítő lapos csipkéket és egy megfelelő talpkát adtak hozzá, hogy valóban összekapcsolódjanak. Ezek az a részletek, amelyek valóban olyansá tesznek minket, mint a Dunk Low.

A Nike Dunk Low “Fehér Kék” kiadási információkat még hivatalosan is be kell jelenteni, azonban forrásaink azt mondják, hogy a tavaszi vagy nyári bevezetés küszöbön áll. Győződjön meg róla, hogy tartsa zárva az egyetlen eladónál, hogy a legfinomabb lehetőséget kapjon, valamint a kapcsolódó híreket, a Nike SB Dunk Low “Fekete Toe” -ot az OG Air Jordan 1 befolyásolja!

Kép a woganwodeyangon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *