Emlékeztető emlékeztető: Ne hagyja ki a Nike Dunk High Retro “Syracuse”

A Nike Dunk High Retro „Syracuse” egyszerűen az eddigi egyik legjobban várt kiadás, és nem csodálkozunk, hogy miként tekintjük meg, hogyan Dunk Heavy eddig volt. Az itt látható dinamikus narancssárga és fehér színű blokkolt megjelenésben az 1984-es klasszikus jobban néz ki, mint valaha, és kétségtelenül szilárd központi elemként működik egy ruhában!

Itt, az egyetlen beszállítónál, sikerült egy párra kapnunk a kezünket a szabadon bocsátás előtt, és elkészítettünk néhány lábát, hogy megmutassuk a közelgő Dunks-ot minden dicsőségükben. Olvassa el a közelebbről és a vásárlás során szükséges összes részletet, hogy esélyt kapjon a Copping -ra!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l szállítás

Többet látni

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l szállítás

Többet látni

A prémium bőrből a felső részén kialakítva a klasszikus Dunk Paneling jelen van, mint mindig, miközben a narancssárga és a fehér panelek tökéletesen kontrasztnak egymással. A Nike aláírási Swoosh logója szépen fut mind az oldalsó, mind a medialis oldalon, míg a Nike betűket a nyelvre nyomtatják egy másik márkás érintéshez. A bokák körül rengeteg párnás lakik, mint a sziluett bírósági eredetére bólintva, valamint a neves perforált lábujjdobozt, amelyet eredetileg szellőztetéshez használtak.

A láb alatt egy darab fehér középtalp rejti el a teljes hosszúságú Nike Air párnát, amely a nap folyamán a legmodernebb volt. Egy narancssárga talp lekerekíti a megjelenést, és biztosíthatjuk Önöket, hogy ezek ugyanolyan kényelmesek, mint valaha. Ha megbízható pár napi cipőt keres, akkor ritkán hibázhat egy pár dunks -szal!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l szállítás

Többet látni

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l szállítás

Többet látni

A Nike Dunk High Retro „Syracuse” március 11 -én, csütörtökön indul a kiválasztott Sellers -en az interneten. Ha zsarolni akar, akkor győződjön meg arról, hogy továbbadja a dedikált termékoldalunkat az összes eladó számára, aki a párot raktározza, és hasznos listát is a sorsolásról is! Időközben tartsa be a legjobban itt a lábbeli világának legutóbbi összes számára, és feltétlenül nézd meg ezeket az őrült ajánlatokat az utódokon, amíg itt vagy!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *