Miért kell minden cipőfejnek letöltenie az Adidas által ellenőrzött alkalmazást

Az Adidas ellenőrzött hivatalosan vissza, bébi! Az államokban folytatott tárgyalás után a három csíkkal rendelkező márka végül itt vezette be az alkalmazást, valamint azt is, amiről álmodtunk, és még ennél is többet. A Yeezy QNTM “Quantum” egyik legfontosabb újratelepítésével együtt engedje el, miért kell minden egyes cipőfejnek megállítania, amit csinálnak, és letölthetik az alkalmazást ideálisan!

Eredetileg 2015-ben adták ki, a Verified alkalmazás a sok cipőfej helyének helyszíne volt. Forradalmi módszerrel, amely az emberek számára, hogy megszerezzék a gráljukat, ez egy zökkenőmentes élmény volt, amely nagymértékben segített önöknek. Ezt tartva, sokan azt hitték, hogy az ugyanúgy összpontosított a fő fővárosokra, és néhányan hagytak néhányan elhanyagoltnak, és így az Adidas offline módon vette az alkalmazást, és visszament a rajztáblához –

Kép Adidas segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Itt jön a megújult ellenőrzött alkalmazás. Amikor telefonon hívjuk, akkor ezt a kifejezést rendkívül könnyedén használjuk, mivel ez sokkal több, mint bármiféle régi okostelefon -alkalmazás. A kurátus gyűjteményekkel, valamint a speciális interjúkkal, valamint a csak az Ön számára javasolt történetekkel ez a legnagyobb hely a német lábbeli márka rajongói számára.

Hasonlóképpen hozzáférést kap a világ néhány korlátozott és prémium kiadásához, beleértve a Palace, Pharrell Williams, Prada, valamint természetesen Yeezy -t is. Ezek közül néhányat csak ellenőrzött módon kínálnak, és nem fogsz másutt rendezni őket, tehát ha ez nem hatalmas oka annak, hogy ideális letöltést töltsön le, nem értjük, mi az!

“Örülünk, hogy kiadjuk az új ellenőrzött alkalmazást, és megoszthatjuk a legszebb termékeinket, valamint a történeteket olyan hűséggel, amelyre még nem tudtunk.” Leírja az Adidas digitális stratégiájának vezető igazgatóját, Tareq Nazlawy -t. “Minden fejlesztés és minden partnerség mögött egy egész hosszan tartó háztartás van; egy odaadó alkalmazással olyan élményeket tudunk előállítani, amelyek új és érdekes módon ünneplik ezt a gazdagságot.”

Az Adidas által ellenőrzött alkalmazást most a letöltéshez kínálják! A legjobb módszer a szezon megkezdéséhez, állítsa le azt, amit csinál, és most ideális! Amíg itt vagy, visszahozhat némi színt a forgásához ez a 15 élénk Adidas cipővel!

Kép Adidas segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *