A Nike Dunk Low SP “Ceramic” és “Veneer” Get Release Dates

nyár elején arról számoltunk be, hogy a teljes Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” visszatér. A “Szilva” ez év elején visszatérést tett, de most végre tudjuk, mikor tudjuk megcélozni a “kerámia” és a “furnér”, és sokkal hamarabb, mint korábban vártuk!

Az eredetileg 2001 -ben addig engedték ki, a “kerámia” és a “furnér” csak két exkluzív színvonal volt, amelyek a Nike -t teljes mértékben uralják Japánban. A híres sziluett felvétele során az előbbi narancssárga és fekete palettába érkezik, amelynek “Nori” akcentusai vannak, mint bólintva a tengeri moszat japán nevére.

Kép repgod888 segítségével

Kép repgod888 segítségével
Másrészt, ez utóbbi feltűnő hasonlóságot mutat a Dunk High “Skunk 420” -hoz 2010 -től, kiegészítve a zöld és lila színes kombinációval, amelyről annyira ismert.

Most az összes fontos kiadási dátumhoz. Ha valamelyiket szeretné a személyes gyűjteményében, akkor meg kell hallgatnia. A @py_rates Sneaker Insider szerint a Nike Dunk Low SP “Ceramic” november 19 -én indul, míg a Nike Dunk Low SP “furnér” november 5 -én megjelenik. Tudassa velünk, melyik színvonalat fogod felvenni, és a kapcsolódó hírekben a Nike SB Dunk Low “Crater” hivatalos képei landoltak!

Kép repgod888 segítségével

Kép repgod888 segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *