A G-Dragon hivatalosan bemutatja a Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0”

hónapok és hónapok várakozása után a Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0” -ot hivatalosan is nyilvánosságra hozták. A második Swoosh-együttműködés, amely a G-Dragon néven ismert legendából származik, az első decemberi első AF1 után, ez egy abszolút hatalmas kiadás, nemcsak a cipőfejek, hanem a K-Pop rajongók számára is.

Az eredeti “Para-Noise” teljesen megfordítva a “Para-Noise 2.0” kiváló fehér palettával van festve, és egy teljes bőrépítésből készül, amely sima tapintású. A vastag szalagos csipkék mindent összekapcsolnak, míg a Nike Swoosh kontrasztos hangon lő az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken.

A nyelv egészében megtalálja a Bigbang vezető aláírási Daisy motívumát, amely finoman hímzett, míg a levegő középtalpának lábát finoman, mégis feltűnő ecsetvonásokkal díszítik, amelyek utalnak a multi-hyphenate dél-koreai gyökereire.

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
Természetesen nem beszélhet a GD legfrissebb légierőjéről, anélkül, hogy megemlítené a fáradt konstrukciót. Noha az elején elég minimálisnak tűnik, az idő múlásával a fehérek lassan, de határozottan eltűnnek, hogy felfedjék egy egyedi gyártású művészetet, amelyet maga Jiyong készített. Ez azt jelzi, hogy két pár nem fog pontosan ugyanaz.

Most a melegen várt kiadási dátumért. Ha a G-Dragon X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0” -ot szeretné a személyes gyűjteményében ebben a szezonban, akkor győződjön meg arról, hogy november 25-ig megjelöli a naptárait. Tudassa velünk, mit gondol erről az együttműködésről, és a kapcsolódó hírekben a Nike Air Force 1 B “3M Snake” 2001 -től visszatér!

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *